+31(0)6 14273163 info@debruynklusbedrijf.nl
Selecteer een pagina

Bestaand dakkapel gerenoveerd – Geïsoleerd – Nieuw dak erop – Nieuw kunststof kozijn – Loodvervanger

Bij De Bruyn Klusbedrijf zetten we ons vanaf het allereerste contact tot de laatste afwerking volledig in om uw dakkapel om te toveren tot een ware parel van duurzaamheid en stijl. Wat hebben we gedaan? Hier een overzicht:

We begonnen met het plaatsen van een gloednieuw dak, met hoogwaardige materialen die jarenlang meegaan. Onze focus lag op duurzaamheid en functionaliteit, zodat het dakkapel weerbestendig en betrouwbaar is.

Vervolgens hebben we een nieuw kunststof kozijn geïnstalleerd. Dit biedt niet alleen een moderne uitstraling, maar ook uitstekende isolatie-eigenschappen, waardoor de woning energie-efficiënter wordt.

In plaats van traditioneel lood hebben we hoogwaardige loodvervanger gebruikt. Dit zorgt voor een waterdichte afdichting zonder het risico op corrosie of andere problemen op lange termijn.

Voor de afwerking kozen we voor Rockpanel, een duurzaam en onderhoudsvriendelijk materiaal dat bestand is tegen alle weersomstandigheden. Dit garandeert een lange levensduur en een prachtige uitstraling zonder veel onderhoud.

Tot slot hebben we zonwerend glas geïnstalleerd om de warmte beter tegen te houden. Dit zorgt voor een comfortabeler binnenklimaat en helpt om energiekosten te verlagen.

Bij De Bruyn Klusbedrijf streven we naar vakmanschap van de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid staat bij ons altijd voorop. Maak vandaag nog een afspraak en laat ons uw dakkapel transformeren tot een echte blikvanger!